Billiga sköttväskor

Guide till att hitta billiga skötväskor

Något man verkligen har användning för som småbarnsförälder är skötväskor. De hjälper dig att bära med dig allt du behöver för barnet, och även dig själv, under dagen. Dock har dagens skötväskor blivit allt mer avancerade varje år, vilket givetvis gjort att både kvaliteten och priserna ökat år för år. Många tycker därför att det är svårt att hitta billiga skötväskor. Det är dock fullt möjligt. Kolla här:

Skötväskor

– Leta efter dem på nätet. I många nätbutikers sortiment ingår nämligen numera även billiga skötväskor. Några sådana nätbutiker är bland annat:
Babyshop, som säljer både märkesprodukter och märkeslösa skötväskor via nätet. Har även alla möjliga andra tänkbara babyartiklar du kan vilja ha.
Jollyroom, som har ett mycket imponerande och stort sortiment, bestående av både barn- och babyprodukter av olika slag.
My Little Star, som passar dig som är ute efter något riktigt unik. De har nämligen ett väldigt unikt sortiment, där även en del billiga skötväskor ingår.
Little Kids Corner, som även har en fysisk butik i Kristianstad, och som också säljer flera välkända varumärken.

– Olika barn- och babybutiker har också reor med jämna mellanrum. Håll utkik efter dessa om du vill göra riktiga kap! Även vissa av nätbutikerna har reor då och då.

– Den som kan tänka sig en begagnad skötväska kan även hitta många billiga skötväskor på t.ex. Blocket eller Tradera. Utbudet varierar dock stort från gång till gång.

– Tro det eller ej, men även IKEA har skötväskor i sitt sortiment, och som när det gäller det mesta är deras priser mycket bra. Även en tripp till IKEA kan därför vara värd att överväga när du letar efter billiga skötväskor.

Bonustips
Den som är lite händig själv, kan även försöka sig på att tillverka en skötväska på egen hand. Detta kräver att man kan sy, men blir i regel riktigt billigt, om man inte väljer ett mycket dyrt eller exklusivt material, förstås. Det finns massvis med bra mönster på nätet, som du kan ladda ned helt gratis om du vill göra detta.

Glöm inte!
Priser är dock inte den enda saken du ska titta på när du ska köpa en skötväska. Istället är även det faktum att väskan är i god kvalitet, praktisk och användbar, minst lika viktigt, för att du ska bli nöjd med väskan i det långa loppet.
Köp därför inte den första bästa billiga skötväska du stöter på, utan jämför alltid minst några olika med varandra för att hitta den skötväska som både har ett bra pris och passar dig bäst.

Köp skötväskor från: