Skip hop skötväska

Vad är en Skip hop skötväska och vad har den för fördelar?
 
En Skip hop skötväska är en skötväska tillverkad av det trendiga New York baserade märket, som är tänkt att användas av trendmedvetna och stilsäkra föräldrar. Det som kännetecknar en Skip hop skötväska, förutom den snygga designen, är att den är väldigt praktisk, och har alla nödvändiga funktioner som en bra skötväska ska ha, samt även ett unikt remsystem som gör väskan lätt att hänga på t.ex. barnvagnar.

Skip hop skötväskor finns i flera olika utföranden, en del av dem är humoristiska och har typiska, roliga barnmotiv, medan andra är mer stilrena och tidlösa. Av denna anledning gillar både mammor, pappor och barn dessa väskor.

Här köper du Skip Hop Skötväska – klicka här

Fickor och fack
Skip hop har jobbat hårt med att få alla saker som en småbarnsförälder behöver att få plats i sina skötväskor. Det finns därför många rymliga fack och fickor på Skip hop skötväskor, från allt från blöjor till leksaker, kläder och flaskor.

Skaffar du en Skip hop skötväska kan du därför räkna med att du kan bara med dig allt du behöver till ditt barn utan problem.

Om företaget
Företaget fick sin start år 2003 när det gifta paret Ellen och Michael Diamant blev föräldrar. De började då leta efter en skötväska som skulle vara både snygg och funktionell, men hade mycket svårt att hitta detta, vilket gjorde att de bestämde sig för att tillverka detta själv.

Idag har de tillverkat stora mängder Skip hop skötväskor, och de fortsätter hela tiden arbetet med att utöka sitt produktutbud av smarta och snygga väskor.
Märket säljs idag världen över och har även blivit en stor succe i Sverige, vilket gjort att även många svenska babybutiker tagit in märket i sina sortiment.

Köp skötväskor från: