Skötväskor rea

Vad du ska tänka på när du shoppar skötväskor på rea

Om du behöver en ny skötväska till din bebis, är ett bra sätt att få tag på dem lite billigare att utnyttja en skötväskor rea, dvs. en rea i en butik som säljer barn- och babyprodukter.
Många gör tyvärr dock mindre lyckade köp på reor, helt enkelt för att man ofta tittar mer på de billiga priserna än på vad man faktiskt behöver. Därför kommer här några tips för dig som ska shoppa på en skötväskor rea, som hjälper dig göra ett bättre val.

Skötväskor

– Bestäm dig för vad din budget är. Även under reor hittar man nämligen produkter i olika prisklasser, och genom att ha en vettig och genomtänkt budget, är det lättare att avgöra hur mycket du kan tänka dig att spendera. De väskor som är billigast på rean behöver nämligen inte alltid vara de väskor som är bäst eller mest användbara för just dig, utan ibland kan det vara nödvändigt att gå upp en prisklass.

– Gör det klart för dig själv vad det egentligen är du är ute efter, för att undvika att du köper ”fel” typ av väska bara för att den var billig. Några saker du bör bestämma dig för i förväg är bland annat:
Storlek – Hur stor bör din ultimata väska vara?
Funktion – Vilka funktioner bör väskan ha? Hur många fickor och så vidare?
Stil och utförande – Hur vill du att väskan ska se ut? Ska det vara en axelremsväska eller en ryggsäck eller något annat?
Material – Vilket material föredrar du? (både av estetiska och praktiska skäl)

– Nöj dig aldrig med något du inte verkligen gillar. Då kommer du bara att köpa en väska till efter ett tag, vilket gör att väskan du ”nöjde dig med så länge” var ett helt onödigt köp.

– Köp heller aldrig något på en skötväskor rea som du inte hade köpt till fullpris. Om du inte hade kunnat tänka dig att betala ordinarie pris för en skötväska, är det ett bra tecken på att du inte borde köpa den på rea heller. Det enda undantaget när det gäller denna ”regel” är möjligtvis designerskötväskor som till ordinarie pris ligger väldigt mycket över din budget.

Köp skötväskor från: